EigenWijs Talent

From Voormekaar
This is the approved revision of this page, as well as being the most recent.
Jump to: navigation, search
EigenWijs Talent
Contactpersoon Lieke Klein Severt
E-mail adres info@eigenwijs-talent.nl
Adres Haaksbergseweg 112
Telefoonnummer 06-12324195
Website http://www.eigenwijs-talent.nl

Wie zijn wij?

Eigenwijs Talent is opzet door Lieke Klein Severt. Inmiddels ben ik 8 jaar werkzaam in het speciaal onderwijs en heb ik de nodige ervaring opgebouwd over leer- en gedragsproblemen. Naast de PABO heb ik kindercoaching gedaan. Bij instituut kind in beeld ben ik aangesloten als leren leren trainer en expert beelddenken. Ik begeleid kinderen, jongeren, ouders/verzorgers en leerkrachten met heel veel passie en kijkend naar de talenten van het kind.

Wat voor soort organisatie zijn wij?

Kinderen kunnen onvoorstelbaar veel leren, alleen hebben ze soms een duwtje in de goede richting nodig. Ze moeten geloven in hun eigen talenten en deze leren benutten. Is jouw kind niet meer gemotiveerd voor school, onzeker over zijn/haar eigen kunnen, enz.? Wil jij als ouder je kind weer zien stralen? Dan kan EigenWijs Talent je hierbij helpen. EigenWijs Talent zet het kind weer in zijn kracht door samen opzoek te gaan naar de talenten van het kind.

Wat bieden wij aan?

--> Individuele coachingstrajecten voor kinderen en ouders op het gebied van leer- en gedragsproblemen; --> Leren leren training voor kinderen van 8 t/m 12 jaar; --> Leren leren training voor kinderen vanaf 12 jaar; --> Individueel onderwijskundig onderzoek; --> Workshop leuker en effectiever leren met je kind; --> Training voor professionals op het gebied van leren leren en beelddenken.

Welke inwoners zijn bij ons welkom?

Iedereen kan vrijblijvend contact met mij opnemen voor het kennismakingsgesprek. Daarna zullen we kijken welk traject we het beste samen in kunnen gaan.


Zijn er kosten aan de diensten verbonden?

De kosten zijn terug te vinden op de site van eigenwijs talent. De meeste kosten worden vanuit de zorgverzekering niet vergoed, wel kunt u de kosten opgeven bij uw inkomstenbelasting.

Zoekwoorden

Vermeld hier de zoekwoorden waarop u vindbaar wilt zijn. leer- en gedragsproblemen workshops en scholing beelddenken