Kruiswerk Achterhoek

From Voormekaar
This is the approved revision of this page, as well as being the most recent.
Jump to: navigation, search
Kruiswerk Achterhoek
LOGO HIER
Contactpersoon Kruiswerk Achterhoek
E-mail adres info@kruiswerk.nl
Adres IJsselkade 17, 7001 AN Doetinchem
Telefoonnummer 0314-357430
Website http://www.kruiswerk.nl

Wie zijn wij?

Wat voor soort organisatie zijn wij?

Kruiswerk Achterhoek is met een achterban van 65.000 huishoudens de grootste onafhankelijke ledenvereniging van de Achterhoek. Wij proberen onze leden zo goed mogelijk te ondersteunen in hun zelfredzaamheid thuis, zonder dat zij direct een beroep op professionele zorg hoeven te doen. Dat doen wij door onze leden altijd gratis te informeren, adviseren en doorverwijzen naar de best passende hulp en ondersteuning.

Wat bieden wij aan?

Ons pakket bestaat uit ruim vijftig ondersteunende diensten die ervoor zorgen dat iedereen zichzelf zo lang mogelijk zelfstandig kan (blijven) redden. Denk hierbij aan huishoudelijke hulp , maaltijden aan huis, een kapper en pedicure aan huis, een klusjes- en tuinman en gratis acute zorg en uitleen van loophulpmiddelen.

Welke inwoners zijn bij ons welkom?

Alle inwoners van de Achterhoek kunnen bij Kruiswerk terecht voor gratis onafhankelijk advies en ondersteuning op het gebied van zelfstandig wonen, zorg en welzijn. Wij leveren onze diensten in de volgende elf gemeenten: Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Voorst, Winterswijk en Zutphen.    

Hanteren wij toelatings- of uitsluitingscriteria?

Nee, onze diensten zijn voor iedereen. Van jong tot oud, hulpbehoevend en hulpverlenend    

Zijn er kosten aan de diensten verbonden?

Een lidmaatschap van Kruiswerk Achterhoek geldt voor het hele gezin en bedraagt € 19,50 per jaar. Als lid kunt u gratis of met korting gebruikmaken van ruim vijftig diensten en diverse cursussen en workshops.

Zoekwoorden

Hulp, ondersteuning, advies, onafhankelijk, informatie, begeleiding, hulpmiddelen, bemiddeling, zorg, zelfzorg, welzijn, zelfstandig wonen, huishoudelijke hulp