Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching

From Voormekaar
This is the approved revision of this page, as well as being the most recent.
Jump to: navigation, search
Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching
LOGO HIER
Contactpersoon Martijn Regelink
E-mail adres martijn@martijnregelink.com
Adres Wiersseweg 51
Telefoonnummer 06-20673363
Website http://www.martijnregelink.com

Wie zijn wij?

Na de nodige ervaring in het coachen van mensen in het bedrijfsleven heeft Martijn Regelink, praktijkhouder van Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching, de stap richting de zorg gezet. Middels diverse opleidingen zoals NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en Hypnotherapie begeleiden en coachen we mensen met uitéénlopende problemen en klachten.

Wat voor soort organisatie zijn wij?

Middels 1 op 1 coachingstrajecten helpen we mensen door bepaalde problemen heen. Veelal heeft men reeds diverse vormen van coaching en therapie gehad maar deze hebben de kern van het probleem nooit geraakt. Door gebruik van Hypnose en NLP technieken bereiken we de kern van het probleem die opgeslagen zit in ons onbewuste. Daar maken we de verandering waarbij het in alle facetten van het leven doorwerkt.

Wat bieden wij aan?

Hypnotherapie & NLP Coachingssessies Hypnotherapie & NLP Coachgingstrajecten

Welke inwoners zijn bij ons welkom?

Wij richten ons op volwassenen vanaf 18 jaar. Onder deze grens is het afhankelijk van het probleem en de leeftijd van de desbetreffende persoon die deze problemen ervaart.

Hanteren wij toelatings- of uitsluitingscriteria?

Middels een gratis intakegesprek wordt nader bepaald of iemand geschikt is voor deze therapievorm. De basis is dat de betreffende persoon het zelf wil en niet 'gestuurd' wordt. Tevens moet hij/zij geschikt zijn voor hypnose. Er is een klein percentage die hier minder ontvankelijk voor is.

Zijn er kosten aan de diensten verbonden?

Het intakegesprek is altijd gratis. Voor de actuele prijzen kunt u onze website raadplegen.

Zoekwoorden

Angsten zoals hoogtevrees, spinnenfobie, vliegangst, claustrofobie of spreken in het openbaar, Fobieën, Stoppen met roken, Afvallen middels hypnotische / virtuele maagband, Verslavingen, Dwangstoornissen, Jeugdtrauma's, Stotteren, Negatieve overtuigingen en tal van andere mentale problemen.