Sas4kids

From Voormekaar
This is the approved revision of this page; it is not the most recent. View the most recent revision.
Jump to: navigation, search
Sas4kids Praktijk voor Integratieve Kinder- en Jongerentherapie
LOGO HIER
Contactpersoon Sascha Jansen
E-mail adres info@sas4kids.nl
Adres Krebberskamp 3,

7152 JA Eibergen

Telefoonnummer 06-39126875
Website www.sas4kids.nl

Wie zijn wij?

Wat voor soort organisatie zijn wij?

Sas4kids Praktijk voor Integratieve Kinder- en Jongerentherapie biedt kortdurende effectieve behandeling aan kinderen en jongeren van 4 tot 16 jaar met psychosociale klachten. Denk hierbij aan slaapproblemen, angsten, boosheid of agressie, eenzaamheid, verdriet of rouwverwerking bij verlies of bij echtscheidingssituatie van ouders.

Wat bieden wij aan?

Als Integratief KinderPersonalCoach/Counselor ga ik ervan uit dat je kind het zelf weet, het zelf kan én zelf doet. Hierbij staat jouw kind bij mij centraal en niet de methode of de klacht. Het kind is namelijk ervaringsdeskundige op zichzelf. Door gebruik te maken van zijn eigen krachten en kwaliteiten, zal je kind steeds meer inzicht krijgen in eigen gedrag, gevoelens en gedachten. Het doel is uiteindelijk dat je kind controle krijgt over zijn klacht en zich weer verder kan ontwikkelen en groeien.

Tevens begeleid ik ouders met vragen over de opvoeding en ontwikkeling. Door middel van een klein aantal contactmomenten help ik ouders anders naar hun kind te leren kijken en luisteren. Alle ‘negatieve’ gedragingen van kinderen worden begrepen in de context waarin het kind leeft, denkt en voelt.

Welke inwoners zijn bij ons welkom?

Kinderen en jongeren van 4 t/m 16 jaar en alle ouders/verzorgers.

Hanteren wij toelatings- of uitsluitingscriteria?

Na een uitgebreide intake zal duidelijk worden welke hulp ik kan bieden.

Zijn er kosten aan de diensten verbonden?

Woon je in een van de acht Achterhoekse gemeenten: Berkelland, Winterswijk, Aalten, Oost Gelre, Montferland, Doetinchem, Oude IJsselstreek of Bronckhorst? Dan kan de behandeling worden vergoed vanuit de gemeente. De huisarts, jeugdarts, kinderarts of professional uit het gebiedsteam van de gemeente dient te verwijzen naar Sas4kids Praktijk voor Integratieve Kindertherapie.

Voor meer informatie verwijs ik je naar www.sas4kids.nl

Zoekwoorden

Kinder Kindercoach Kindertherapie Opvoeding Ontwikkeling Pubercoach Jongerencoach Jongerentherapie