Sterrenkracht Kindercoaching

From Voormekaar
This is the approved revision of this page, as well as being the most recent.
Jump to: navigation, search

{{Infobox bedrijf | bedrijfsnaam = Sterrenkracht Kindercoaching | bedrijfslogo = SKR_sterrenkracht_logo_stapel_Paars.jpg | bedrijfslogobreedte = 300 | contactpersoon = Astrid Muijsers | e-mailadres = info@sterrenkrachtkindercoaching.nl | adres = Esselenbroek 23, 7261 VA Ruurlo | telefoonnummer = 06-13208070 | website = [http://www.sterrenkrachtkindercoaching.nl

]== Wie zijn wij? == Ik ben Astrid Muijsers. Trotse eigenaar van Sterrenkracht Kindercoaching en communicatiespecialist. Als kindercoach is het mijn missie om kinderen en hun ouders te laten ervaren hoe sterk ze zijn als ze durven te vertrouwen op hun eigen intuïtie en talenten. Dan pas kun je lekker jezelf zijn, plezier hebben, rust ervaren en vol zelfvertrouwen stralen op jouw eigen unieke manier.


Wat voor soort organisatie zijn wij?

Als ouder wil je niets liever dan dat je kind lekker in zijn vel zit, leuk met anderen om kan gaan en dat alles binnen jullie gezin loopt als een geoliede machine. Soms lopen jullie vast en kom je er met de beste wil even niet uit. Ik kan jullie dan weer op weg helpen. Ik onderzoek samen met jouw kind wat zijn talenten zijn, hoe je kind in zijn eigen kracht staat en wat hij nodig heeft om lekker te kunnen genieten van het leven. Ik kom daarbij niet met oplossingen, maar ik zoek met je kind naar de oplossing in zichzelf. Ik geloof er namelijk in dat kinderen diep van binnen heel goed weten wat zij nodig hebben om zichtbaar te stralen op hun eigen unieke manier. En als je kind weet hoe hij deze kracht aan kan boren, dan weet hij hoe hij nu om kan gaan met moeilijke dingen, maar ook in de toekomst.

Voor jullie als ouders ben ik sparring partner. Ik maak logische verbanden zichtbaar tussen wat er gebeurt bij jullie kind van binnen en zijn omgeving. Ik noem elk gedrag van een kind dan ook altijd logisch: het is het beste wat het kind kan doen, gezien de situatie waarin het zit. Of dat soms confronterend is? Ja! Kinderen spiegelen jou, dus er komt soms wel wat op tafel. Zonder oordeel kijk ik met jullie mee naar knelpunten en mogelijke oplossingen. Samen zetten we in op het maximale resultaat voor jullie kind en jullie gezin!


Wat bieden wij aan?

Coachingstrajecten, workshops om jezelf beter te leren kennen en steviger in je schoenen te staan, tips, trainingen/thema-avonden, gezinsteambuilding.

Welke inwoners zijn bij ons welkom?

Ouders met kinderen in de leeftijd van 8-15 jaar, gezinnen.

Hanteren wij toelatings- of uitsluitingscriteria?

Nee, op basis van een intakegesprek kijken we samen wat ik voor jullie kan betekenen.

Zijn er kosten aan de diensten verbonden?

Ja, kijk voor meer informatie op de website: www.sterrenkrachtkindercoaching.nl/tarief

= Zoekwoorden

Kindercoach, faalangst, zelfvertrouwen, hooggevoelig, vol hoofd, kinderen, gezinnen, piekeren, slaapproblemen, pesten, boos, woedeaanvallen, verdrietig, huilbuien, coaching,