Stichting Financieel-Sterk

From Voormekaar
This is the approved revision of this page, as well as being the most recent.
Jump to: navigation, search
Stichting Financieel-Sterk
LOGO HIER
Contactpersoon Jan Buist
E-mail adres buistjan@outlook.com
Adres Diepenheimseweg 19 Gelselaar
Telefoonnummer 06-22242333
Website www.financieel-sterk.nl

Wie zijn wij?

Wat voor soort organisatie zijn wij?

Financieel Sterk richt zich op preventie van schulden. Dus voorkomen dat mensen in de schuldhulpverlening terecht komen. De officiële schuldhulpverlening is goed geregeld in Nederland, laat dat voorop staan. Voor de cliënten zelf zijn het vaak zware, langdurige trajecten die ook nog eens inbreuk maken op hun privacy. Dit is niet altijd nodig! U kunt Financieel Sterk beschouwen als EHBO bij (dreigende ) schulden. Met onze no-nonsense, praktische en vooral snelle aanpak kunt ons inschakelen voor budgetcoaching, schuldhulpverlening om schulden te voorkomen of samen met u aan de schulden te werken. Daarnaast helpen we mensen met het inzicht krijgen in hun thuisadministratie. Bijvoorbeeld mensen die in de WW komen, jongeren die net zelfstandig wonen, mensen met zorgindicatie, gaat echt scheiden of als mensen van wie de partner is overleden die altijd de financiën deed..bij ons bent u aan het goede adres om uw financiën, inkomsten en uitgaven inzichtelijk te maken. Wij komen bij u thuis zodat u in uw eigen omgeving uw verhaal kunt doen, als het klikt tussen ons is het voordeel dat financiële documenten ook nog eens snel voorhanden zijn. Steekwoorden: welzijn, financiën. Budgetvoorlichting, budgetcoaching, intake schuldhulpverlening, trainingen aan wijkteams. In Berkelland zult u veel te maken krijgen met Jan Buist van Financieel Sterk, hij woont zelf in Berkelland.

Wat bieden wij aan?

budgetcoaching, thuisadministratie, preventie, financiële training, budgettraining, scholing,begeleiding individueel. En vooral: creatieve en snelle oplossingen verzinnen die de klant snel verder helpen!

Welke inwoners zijn bij ons welkom?

Iedere inwoner van Berkelland is welkom! Werkloos geworden en nét in de WW gekomen bijvoorbeeld? Bellen en we helpen u direct om uw uitgaven af te stemmen op het inkomen. Ook als u eens een vrijblijvende afspraak wilt over uw financiën, geen probleem. Er zijn veel mogelijkheden om grip te krijgen op uw financiën! Steekwoorden: alle inwoners van Berkelland van 18 tot 110 jaar, dus ook inwoners/zorgvragers met verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Hanteren wij toelatings- of uitsluitingscriteria?

Nee. Iedereen is welkom! Op basis van het kosteloze kennismakingsgesprek kunnen we u als Financieel Sterk meestal zelfstandig helpen. Soms zijn er ook andere partners nodig zoals de Stadsbank. Dit natuurlijk alleen in overleg met u en uw toestemming. Financieel Sterk beschikt over een groot netwerk van deskundige organisaties.

Zijn er kosten aan de diensten verbonden?

Vergoeding op basis van uurtarief voor onze dienstverlening. Daarnaast natuurlijk ook aanbod binnen PGB en andere financieringsbronnen. Vaste tarieven voor diensten zoals: APK-financiën 1 x per jaar, éénmalige check inkomsten/uitgaven.

Zoekwoorden

Vermeld hier de zoekwoorden waarop u vindbaar wilt zijn.