Tactus

From Voormekaar
This is the approved revision of this page, as well as being the most recent.
Jump to: navigation, search
Tactus
LOGO HIER
Contactpersoon Dyane Nijhof
E-mail adres communicatie@tactus.nl
Adres Keulenstraat 3 in Deventer
Telefoonnummer 088 382 28 87
Website https://www.tactus.nl/

Wie zijn wij?

Wat voor soort organisatie zijn wij?

Tactus Verslavingszorg is specialist op het terrein van de verslavingszorg. We bieden hulp aan mensen die in de problemen komen door alcohol, drugs, medicijnen, gamen, gokken of eten. Daarnaast geven wij voorlichting en advies over middelen en omgaan met gebruik.

Tactus Verslavingszorg is ISO 9001 HKZ gecertificeerd en heeft het Keurmerk Basis GGZ NEN 7510

Wat bieden wij aan?

Tactus wil verslavingsproblemen voorkomen, herkennen en doorbreken. Daarnaast geven we voorlichting en advies over omgaan met gebruik. Begeleiding en behandeling kan individueel, maar ook in groepen, denk hierbij aan zelfhulp (Intact Herstel en Zelfhulp)

Welke inwoners zijn bij ons welkom?

Iedereen is bij Tactus welkom!

Hanteren wij toelatings- of uitsluitingscriteria?

Nee

Zijn er kosten aan de diensten verbonden?

Voor de zorgverzekering geldt een verplicht eigen risico voor iedereen van 18 jaar en ouder. De hoogte van dit eigen risico verschilt per jaar. Het verplichte eigen risico in 2016 is € 385,- Dat wil zeggen dat u in 2016 de eerste € 385,- aan zorgkosten zelf moet betalen, de overige zorgkosten worden door de zorgverzekeraar betaald. Het eigen risico geldt voor alle zorg die vanuit de basisverzekering wordt vergoed.

Zoekwoorden

alcohol, drugs, gokken, hulp, gamen, gebruik, geestelijke gezondheidszorg, gokken, herstel, internetbehandeling, medicijnen, verslaving, verslavingszorg, zelfhulp